Kategorier
Allmänt

Vem ringde app gratis (Android & iPhone)

Vem ringde app gratis – För Android samt iPhone. Minska risken att svara okända personer!

Det känns som om att det bara blir vanligare och vanligare att se något okänt nummer ringa upp en via ens mobil. Delvis beror nog detta på telefonförsäljning men också att vi ger ut varandras nummer till andra människor hej vilt. Vissa av oss bryr oss inte speciellt mycket medans andra aldrig skulle svara i telefonen utan att först veta vem det är.

För dem av oss som vill veta vem som ringer när det är ett okänt nummer finns flera alternativ i form av appar som automatiskt söker upp numret som ringer till en. Finns numret med i appens databas så visar den vem personen eller företaget är. Väldigt ofta fungerar detta bra då majoriteten av alla nummer inte är skyddade eller dold och finns med i diverse register över telefonnummer. Ytterliggare en faktor som gör att apparna exempelvis kan känna igen att en telefonförsäljare ringer dig är att någon annan användare av appen har svarat på samma nummer och angett till appen att det var en försäljare. Man hjälps liksom åt att skapa ett register över diverse telefonnummer.

Vem ringde app gratis – Två bra alterniv till Android samt iPhone:

Två grymt bra gratis appar för detta ändamål är Truecaller eller Sync.ME. Apparna finns båda till Android samt iPhone. Vill du kan du betala en summa för att slippa se reklam.

För att se fler alternativ till ovanstående appar sök bara på “nummerpresentatör” eller “caller ID” på App Store respektive Play Butik. Som alltid se till att kolla recensioner och betyg samt om många har testat på appen innan ni laddar hem något.

Vad är era erfarenheter kring appar som dessa? Har ni någon speciell att tipsa om eller något annat att bidra med så gör gärna det i kommentarsfältet nedan!

Ha det bra!