Kategorier
Allmänt

Ta körkort app – Fixa kortet med fantastisk app

Med appen Ta Körkort är det enklare än någonsin att plugga inför teoriprovet. Det är verkligen en fantastiskt bra app och man önskar att man själv hade tillgång till den när man pluggade inför sitt eget teoriprov. För många är teoriprovet den absolut största utmaningen med att ta körkort och en app som denna kan verkligen underlätta processen. Appen finns för både Android och iPhone och kostar i skrivande stund 199 kr, det är den absolut värd men är du osäker om appen är något för dig så finns det en gratis prova-på version att testa så att du verkligen vet vad du får för pengarna.

Innehåller allt du behöver och lite till för att klara provet och kunna trafiken. En mycket enkel strukturerad app som är guldvärd!

Calix

Användare

Varför är appen Ta Körkort så bra?

Appen innehåller för det första allt du behöver för att lyckas med ditt teoriprov på ett och samma ställe, vilket såklart är jättebra. Dessutom så är appen utformad så att det skall vara så enkelt och roligt som möjligt för dig att plugga inför ditt teoriprov, vi vet alla att man inte alltid är jättesugen på att studera vägskyltar och annat. Exempelvis så kan du få teorin uppläst för dig och för att säkerhetsställa att du har uppfattat information får du sedan svara på frågor med svarsalternativ som smidigt dyker upp på din skärm. Har du rätt lyser det grönt, har du fel så lyser det rött, enkelt och pedagogiskt. Ett par anledningar att skaffa appen kan ni se nedanför.

 • checkÅrets bästa körkortsapp 2017
 • checkAllt du behöver för teoriprovet
 • checkÖver 1000 teorifrågor
 • checkHela teoriboken (även ljudbok)
 • checkAlla vägmärken med förklaring
 • checkFilmklipp på alla viktiga moment
 • check600+ foton från trafiksituationer
 • checkSmarta prov efter din kunskap
 • checkSuperbra uppläsningsfunktion
 • checkSmart statistik över dina framsteg
 • checkOch mycket mycket mer!

Utöver ovanstående funktioner finns även många fler bra saker med appen som ni kommer märka om ni testar på den. För att ladda ner prova-på versionen av appen som är helt gratis kan ni använda er av knapparna nedan som leder till Play Butik eller App Store. Längre ner finns länkar till den fullständiga appen som i skrivande stund kostar 199 kr.

Prova-på version av Ta Körkort

Ladda Ner På Google PlayLadda Ner App Store

Fullständig version av Ta Körkort

Ladda Ner På Google PlayLadda Ner App Store[tcb-script async=”” src=”//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”][/tcb-script][tcb-script](adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});[/tcb-script]

En närmare titt på appen

Är ni inte redan nu sugna på att testa på appen (det finns som sagt en prova-på version) och känner att ni vill veta ännu mer så kan ni läsa vidare. Vi kommer nu titta på ett par utvalda delar av appen så att ni verkligen skall få en så bra bild som möjligt av appen Ta Körkort.

1. Huvudmenyn

Skärmdump på huvudmenyn i appen Ta Körkort.

Huvudmenyn i appen Ta Körkort.

Vi startar såklart med att titta på huvudmenyn, här ifrån kan ni nå alla delar av appen på ett enkelt och snabbt sätt. Man känner verkligen att det är en premium-app vi har att göra med, alla menyer och hela designen är väl genomarbetad och det fungerar klockrent att navigera sig från en del till en annan. Man får snabbt en bra bild av hur appen är uppbyggd, allt känns verkligen intuitivt.

2. Starten

Skärmdump från appen på start-skärmen och information från nivå 1.

Din resa startar genom att trycka på den gröna play-knappen.

Så här börjar resan. Du startar hela processen här genom att trycka på den gröna “play-knappen” och kommer då till den första nivån av appen som handlar om fordonstyper. Du kan välja att ta del av informationen genom att läsa en text eller genom att spela upp en ljudfil. Väldigt bra att man kan välja det som passar en själv. Efter ett antal nivåer så får man göra ett teoriprov. När alla nivåer i hela appen är avklarade kan man kanske vara redo för ett riktigt teoriprov. Spännande!

3. Första delprovet

Efter att du har tagit del av informationen på den första nivån så är det dags att sätta dina kunskaper på prov genom att svara på ett antal frågor. Nedan kan ni se exempel på hur det kan se ut och först när du har klarat av alla frågor är du godkänd och kan gå vidare i din resa. Såklart kan du avbryta om du av någon anledning inte kan slutfölja provet för stunden.

Skärmdump från appen på två frågor.

Rött indikerar ett fel svar, grönt indikerar såklart ett rätt svar.

4. Fler bra finesser

Bild från appen på video-delen och skyltar.

Smidigt att lära sig med videoklipp och massvis av vägskyltar.

Efter att du har tagit del av informationen på den första nivån så är det dags att sätta dina kunskaper på prov genom att svara på ett antal frågor. Nedan kan ni se exempel på hur det kan se ut och först när du har klarat av alla frågor är du godkänd och kan gå vidare i din resa. Såklart kan du avbryta om du av någon anledning inte kan slutfölja provet för stunden.

5. Skaffa den fullständiga versionen

Du kan enkelt uppgradera prova-på versionen av Ta Körkort genom appen. I skrivande stund kostar appen 199 kr och det är såklart värt pengarna, vi snackar ju om att ta körkort, vilket man gör en gång i sitt liv och denna produkt är allt man behöver för att klara teoriprovet.

Bild från appen på uppgradering till full-versionen.

Skaffa fullversionen av Ta Körkort.

Sammanfattning

Helt enkelt en mycket bra app för dig som skall plugga inför ditt teoriprov. Allt du behöver på ett och samma ställe och många bra funktioner som underlättar pluggandet och som även gör det mycket roligare. Många som idag har körkort hade nog använt denna app om de hade chansen när de själva studerade inför teoriprovet. Så bra är faktiskt Ta Körkort!

Kommer ni prova på appen? Kommentera nedan!

Av Joakim Johansson

Grundare av AppFokus med målet att tipsa om grymt bra appar som förenklar och förbättrar våra liv. Extra intresserad av Google-appar, molntjänster och smarta appar som sparar tid och energi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *