Kategorier
Allmänt

Påminnelse-app (Till Android & iPhone)

Påminnelse-app för Android och iPhone! Glöm aldrig något igen med en enkel och dedikerad app för påminnelser!

En smart-telefon är ju egentligen den perfekta apparaten för att hjälpa oss komma ihåg diverse saker då man alltid har den med sig. Allt ifrån möten vi har planerat in, människor vi skall träffa eller kanske att en räkning skall betalas. Om man använder sig av Facebook är den ofta väldigt bra att påminna om att folk fyller år. Och en kalender-app (som alltid finns med i telefonen som grund) är bra för att lägga in påminnelser i samt för att schemalägga sina dagar.

Men ibland vill man inte in i kalender-appen och lägga in mer påminnelser eller så använder man sig inte av en kalender-app alls. Och ibland är kalender-apparna inte superbra för att enkelt lägga in påminnelser och hantera dessa. I dessa fall och även annars fungerar en dedikerad kalender-app väldigt bra, de är designade för att hantera just påminnelser och är ofta väldigt enkla att använda. Det finns såklart massvis av gratis alternativ och vi kommer rekommendera ett bra alternativ för båda Android samt iPhone.

Dedikerad påminnelse-app för Android samt iPhone!

Just Reminder av AppHouze Co – Klicka här för att ladda ner appen till din Android-enhet!

Bild ifrån appen Just Reminder.

 

En enkel, användarvänlig och gratis app som har alla funktioner man förväntar sig av en påminnelse-app. Just Reminder är omtyckt av användarna och har fått väldigt bra betyg på Play Butik.

Möjligheten att repetera påminnelser varje dag, vecka eller månad finnes. Man kan skräddarsy sina påminnelser utefter vilken typ av uppgift det gäller. Det finns även möjlighet att lägga till bilder för ens påminnelser. Fler funktioner för appen finnes och dessa kan ni läsa mer om på länken ovan. Och som vi pratade om i början av inlägget, vill man ha en enkel och dedikerad påminnelse-app kan man använda Just Reminder som en sådan och strunta i alla funktioner.

Alarmed ~ Reminders + Timerz av Yoctoville – Klicka här för att ladda ner appen till din iPhone!

Bild från appen Alarmed Reminderz + Timers.

Väldigt bra och enkel app som är omtyckt och bra betygsatt av dess användare. Gränssnittet är väldigt snyggt vilket gör det extra trevligt att använda denna app.

Appen är full av funktioner och det finns bland annat möjlighet att repetera påminnelser varje dag, vecka, månad och så vidare. Andra funktioner innefattar möjligheten att snooza, nedräkning till påminnelser, skräddarsydda meddelanden samt att enkelt kunna dela sina påminnelser med andra via mail med mera. Läs om resterande funktioner på länken ovan.

I grunden är detta en enkel och bra påminnelse-app och behöver man inte massvis med funktioner kan man helt enkelt strunta i dessa.

Har ni någon app inom denna kategori ni verkligen kan rekommendera eller har ni något annat att tillföra denna artikel? Tveka då inte att skriva en kommentar nedan!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Av Joakim Johansson

Grundare av AppFokus med målet att tipsa om grymt bra appar som förenklar och förbättrar våra liv. Extra intresserad av Google-appar, molntjänster och smarta appar som sparar tid och energi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *