Kategorier
Allmänt

Gratis Appar Till Android

Gratis Appar Till Android.

Ibland vill man bara leta fram nya appar i form av trevliga spel eller kanske någon smart app som gör livet enklare. När man är på detta utforskande humör vill man helst att apparna skall vara gratis då man inte riktigt vet vad man vill åt. Därför kommer jag i detta inlägg helt enkelt strukturera upp direktlänkar till de mest nedladdade gratis-apparna för Android inom olika kategorier på Play Butik.

Nedan finner ni länkar till gratis appar inom olika kategorier. Tänk på att även om apparna är gratis att ladda ner så kan köp inuti appen krävas för att få full funktionalitet av appen. Eller om vi tar Spotify som exempel så är appen helt gratis att ladda ner men Spotify som tjänst är egentligen inte mycket att ha enligt mig utan att man betalar för ett premium-konto.

Huruvida så finns det massvis av gratis appar inom alla möjliga kategorier att ladda hem. Lycka till i letandet!

Gratis appar till Android – de mest populära inom följande kategorier:

Har ni några gratis appar till Android ni vill tipsa om? Ett spel eller någon app som gör vardagen enklare kanske? Eller varför inte någon app som gör en smartare och med allmänbildad! Se till att dela med er av era tips genom en kommentar nedan. Ha det bra!

 

 

Av Joakim Johansson

Grundare av AppFokus med målet att tipsa om grymt bra appar som förenklar och förbättrar våra liv. Extra intresserad av Google-appar, molntjänster och smarta appar som sparar tid och energi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *