Kategorier
Google

Tjäna Play Butik-Pengar med Google Konsumentpanel

Med Google Konsumentpanel kan du tjäna Play-Butik pengar att exempelvis spenderar på appar. Du svarar i appen på enkäter och belönas därefter med en summa pengar. Kolla in texten för att snabbt komma igång med appen och börja tjäna pengar. Appen finns ej för Ios eller Windows Phone.

Med appen Google Konsumentpanel får du svara på enkäter och belönas med pengar att spendera i Google Play Butik. En riktigt bra deal, i alla fall för mig som ibland spenderar några kronor på kvalitativa appar med full funktionalitet och utan störande reklam. I mitt tycke väl investerade pengar.

Denna app fungerar inte med Ios (iPhone/iPad) eller Windows Phone.

Kom igång med Google Konsumentpanel

Det är superenkelt att komma igång med appen. Ladda ner Google Konsumentpanel via denna länk och installera sedan appen.

Vid första uppstart av appen kommer du behöva logga in via ditt Google-konto, har du mot förmodan inte redan ett kan du skapa ett gratis hos Google. Tänk på att ett Gmail-konto räknas som ett Google-konto, vilket många av oss redan har.

När du har loggat in är du mer eller mindre igång. Du kommer att få en eller två inledande enkäter att svara på (där du inte tjänar några pengar) innan de riktiga enkäterna rullar in. Antagligen för att Google skall kunna avgöra att du är en riktig människa som svarar ärligt, vilket är rimligt.

Jag har hittills svarat på 3 enkäter varav en har givit mig pengar, nämligen 7 kr. Inte dåligt då den var 5 frågor lång och tog 1 minut att svara på. Och då stressade jag verkligen inte.

Gränssnitt

Nedan ser ni två bilder på appen. Den första bilden visar startsidan av appen och den andra visar kontobalansen.

Bild på Google Konsumentpanel (startsidan).

Google Konsumentpanel Startsida

Bild på Google Konsumentpanel (kontobalans).

Google Konsumentpanel Saldo.

Sammanfattning

Jag gillar helt enkelt appen. Är man någon som ibland spenderar pengar i Play Butik så kan denna tjänst hjälpa till att dra ner på dessa kostnader. Enkäterna var enkla att svara på och tog inte alls lång tid. Kompensationen tycker jag absolut är rimlig. Frågan är hur många enkäter som kommer rulla in? Hittills har det inte varit jättemånga.

Har ni testat på appen? Vad tycker ni?

Av Joakim Johansson

Grundare av AppFokus med målet att tipsa om grymt bra appar som förenklar och förbättrar våra liv. Extra intresserad av Google-appar, molntjänster och smarta appar som sparar tid och energi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *