7 riktigt dumma iPhone appar [Helt meningslösa]

7 riktigt dumma

App Store är verkligen fylld av appar, i Januari 2017 fanns över 2.2 miljarder appar tillgängliga för nedladdning. Många appar fyller någon funktion, underlättar för oss och underhåller oss... vissa appar är bara helt meningslösa och riktigt dumma. Men kan i alla fall ge oss ett gott skratt!

Låt oss nu kolla in 7 riktigt dumma iPhone-appar!

1

FART BLOWER

Jag vet inte riktigt vad jag skall säga.. hela idén med appen är att den skall göra pruttljud och att man skall rikta högtalaren mot en ljuslåga när den gör pruttljud för att ljuset skall blåsas ut.

Det hade kanske varit okej om appen vore gratis, men den kostar endå 10 kr.  Man kan ju inte annat än att undra hur mycket pengar appen dragit in.

​Klicka här för att ladda ner Fart Blower (men ni borde inte).

Fartblower kollage

​Appens beskrivning på App Store:

​This app rocks! Fart a flame away only with the sound of the amazing farts produced by the "Fart Blower".

"WOW! Fun for every party!!! :o)" (review by Erik)

How it works:
- Attention: The volume is set to the maximum.
- Switch the "Fart Blower" on.
- Place the speaker of your iPhone/iPod near the flame.
- See how one of the 3 different farts is blowing the flame !!!

Features:
- Cool fart sounds
- Highly ergonomic (easy to use)
- Great graphic - FUUUUUUUUNNN

2

Hold On

​Jag kan inte tänka mig en mer meningslös app än denna. Med Hold On håller du ditt finger på knappen i appen och appen håller kolla på hur länge du klarar av detta. När är detta ett bättre alternativ än någonting annat? Jag kan i och för sig tänka mig ett par senarion.. men ni fattar.

Tydligen kan man tävla mot en kompis via Bluetooth. Så man vet vem som kan hålla längst liksom.​ Och jag börjar se en trend... i början av App Store´s begynnelse så var det vanligt att skapa riktigt kassa appar och ändå ta betalt. Även denna app kostar 10 kr.

Hold On App Skärmdump

Såhär säljs appen in på App Store:
"Compete to see how long you can hold the button! The timer shows your progress down to the millisecond and stores your personal all-time record. Develop your perseverance and improve your concentration skills to make you more productive!​"

Klicka här för att ladda ner appen!​

3

I Am Rich (Borttagen)

I am rich app App Store

999,99 Dollar. I Am rich.

I Am Rich (Jag är rik) hann ligga uppe på App Store i 24 timmar innan Apple bannlyste appen och tog bort den. Varför? Den kostade 1000$ och det enda den gjorde var att visa en symbol på en röd diamant. Samt att man även kunde klicka på en informations-knapp och då läsa följande text: "I am rich. I deserv it. I am good, healthy & successful".

Tydligen så köpte 8 personer appen och kände sig lurade. Appen bröt egentligen inte mot några regler men Apple valde som sagt endå att ta bort den. I Am Rich var helt enkelt en superdum och svindyr app men man fattar hur apptillverkaren tänkte: "I´M GONNA BE RICH". 

4

SEXY GIRLFRIEND

Sexy Girlfiend app skarmdump

Sexy Girlfriend är något så dumt som din digitala flickvän i app-format... om nu någon skulle bli gladare av det? Appen är om inte annat gratis.

Några förslag på användningsområden från app-tillverkaren är följande:

  • ​Visa upp vad din iPhone kan göra för dina vänner och presentera din alledeles egna interaktiva sötnos! (GÖR INTE DET)
  • Om du någonsin har haft en önskan om en andra flickvän i ditt förhållande, plocka up Sexy Girlfriend och se vart det leder. (GÖR INTE DET HELLER)
  • Perfekt som ett practical joke på din bästa väns iPhone när han stöter på en ny tjej, fråga bara efter hans telefon och visa upp flickvännen han redan har tillgång till. (VAAAAA?)

Vi avslutar med ett omdöme från en som testat på appen.

Sexy Girlfriend omdöme

Ladda hem appen genom att klicka här!​

5

Taxi Holdém

Taxi Holdem app

Taxi Holdém är till för att du skall få stopp på en Taxibil genom att hålla upp din mobil som visar en bild med texten Taxi. Vad hände med att bara använda handen eller gå fram till Taxibilen och prata med chauffören?

En riktigt dum funktion i appen är att du kan klicka på skärmen och så ger sig din mobil ifrån sig ett visselljud. Jag antar att man måste koppla upp sin telefon mot en gedigen förstärkare för att detta någonsin skall fungera. Hur många personer har egentligen lyckats få stopp på en taxi med denna app? Jag gissar på ingen.

Taxi Holdém är åtminstone gratis.

Ladda hem appen genom att klicka här!​

6

Abacus (din alldeles egna.... KULRAM)

Abacus skärmdumpar

Med Abacus (kulram på svenska) kan du räkna ut enkla tal, typ plus och minus. Istället för att använda din telefons inbyggda miniräknare som är avancerad och fungerar fantastiskt kan du använda denna uråldriga metod. Perfekt för dig som är trött på modern teknologi och längtar efter primitiva metoder för matematik.

Det hela hade varit okej om appen vore gratis, den kostar dock 10 kr.

Ladda hem appen genom att klicka här!​​

7

Tryck & Fis

Denna appen får tala för sig själv. Nedan finner ni beskrivningen på App Store:

Är du någonsin i en situation där du måste göra ljud ifrån dig?
Pröva Tryck & Fis! Med Tryck & Fis, kan du välja bland dessa olika fisljud:
Vanlig fis, Klämfis, Finfis, Snabbfis, Varande fis, Tvåtonsfis, Blöt fis, Luftfis, Nypfis!
Fisa själv, fisa med vänner, fisa var du än går, med Tryck-och-Fis!​

Ladda hem appen genom att klicka här!​

Tryck och Fis skärmdump

Det var alla riktigt dumma appar för denna gången... dela gärna med er av de dummaste apparna ni känner till nedan!

DELA GÄRNA!

Klicka här för att lämna en kommentar nedan

Två riktigt dåliga appar -En Elak Jävel? - 23 juni, 2017 Reply

[…] avdelningen dåliga och meningslösa appar kan vi ha hittat en vinnare. Att bara trycka på en knapp så länge det går, jag tycker du det är roligt då är ditt liv […]

Lämna ett svar